Thursday, February 3, 2011

banjir woaa banjir.!


woot woot woot (TIHA,i pinjam trademark u.hak2)
hello peeps.! sihat? ouh bagus kalau sihat sangat bagus.!
i loikee..yayayaya.
*mengong
ouh yah.,td i poie kije kawin kat SERI MEDAN BATU PAHAT.
ouyeah.! area banjirr weyhh.
saya sangat teruja dengan keadaan disana.sesungguhnya.
sepatutnya ikut perancangan nak pergi redah balik rumah nenek kat parit terus tapi last minutes cancel.ouhh pilu.sob2. :P
eah saye mention redah? yup redah.! coz area umah nenek tu pun banjir sudahh..
hurm,ingat lagi dulu duLu pun banjir gak macam ni,masa tu tahun 2006 tak silap.
masa tu saya jadi budak jakun tak pernah jumpa banjir.sesungguhnya.! :D
tapi sekarang rilex jep.bagi can kat adik saya,HAIKAL lak jakun tengok banjir itu.huk2
ouh tanpa melengahkan masa lagi mari kita saksikan laporan yang tak berapa nak lapor ni ouke.? huk2 :)


video

*video banjir woot woot

ouh gambar pula :

(salah satu lokasi wanted banjir kat area SERI MEDAN BP)


(tengok2.tenggelam rumah makcik ue.* almk model terblur pulopss.:P)

(haa..tapi ni tak dramatik sangat..hoho)




&&& last but not least .!



>

>>

>>>

>>>>

>>>>>


(yeah.! kamilah wartawan khas untuk edisi laporan kali ini.
hamek kaw sebijik ngupe haku.haha.* err dak sebelah ue berlakon semate mate jepp.ceyh)


nota footer : kesian dekat magsa banjir macam2 hilang.sesungguhnya.! kita yang molek ni bersyukur lar keyh? wink*



THE END

No comments: